yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun tütünın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

l Kötü ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 an beyninde değmeslekebiliyor. Fakat bu kapılar silme yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli muhkem. Payanta kapılar cenahıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Menteşeler bile aynı şekilde 800 dereceye denli erime noktası olan kuruluşda kullanılmalıdır. Yangın sırasında eğilmeyi önlemek karınin ehliyetli sayıda menteşe kullanılmalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı beis gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında Yangın Çıkış Kapısı ise yangın merdivenleri yan kızılır.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle vasıtasız temastan bileğil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca Yangın Merdiveni Kapısı açılabilir olmalıdır.

için yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çalışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile uyma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini tedariklemek önemlidir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kabil mümkün.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page